Barion Pixel

Hogyan dolgozom?

Veled, együtt. Ha csak megerősítésre, instant-megoldásra, címkézésre vágysz a saját magad által felállított diagnózishoz. ítélethez (pl. a gyereked játékfüggő / a párod pornófüggő / vagy: a párodnak kötődési problémái vannak / te túlérzékeny vagy stb.), csalódni fogsz - gondolj bele, ennél többről van szó. Viszont ha szereted, hogy egyenrangú emberként kezelnek, őszintén kíváncsiak rád, és a számodra legmegfelelőbb megoldás megkeresése és megvalósítása a cél az együttműködés során, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot.

A beszélgetések személyre szabottak, igény és lehetőség szerint több megoldásból is választhatsz. Személyesen Budapesten tudunk találkozni, egy külön erre fenntartott konzultációs helyszínen, de természetesen lehetőség van online beszélgetésre is - ha érdekelnek a részletek, nyugodtan keress meg.

Úgy érzed, lenne miről beszélgetnünk? Ha kérdésed van,vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim bármelyikén.

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +36 70 559-4574

Kérlek vedd figyelembe, hogy a konzultáció díjmentes lemondása legkésőbb 48 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a teljes díja kifizetendő.